Με την πρεμιέρα της επιστροφής των Power Rangers στη μεγάλη οθόνη να πλησιάζει, η Lionsgate Films δημοσίευσε ένα νέο trailer από την επερχόμενη ταινία της.

Ένα από τα πιο συζητημένα reboot της χρονιάς είναι αυτό των «Power Rangers». Η πολυπετυχημένη σειρά της δεκαετίας του ’90 επιστρέφει τον Μάρτιο στην μεγάλη οθόνη και η Lionsgate φροντίζει να ανοίξει την όρεξη στο κοινό με νέα μικρά trailers. Στο τελευταίο που δημοσιεύτηκε βλέπουμε περισσότερες σκηνές με τη Rita Repulsa (Elizabeth Banks), τους Rangers με τα Zords τους, τον Alpha 5 να ρίχνεται στη μάχη και το Megazord να πολεμά με τον Goldar. Επίσης ακούμε τον μπλε ranger να κάνει πλάκα με ήρωες της Marvel.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Dean Israelite, ενώ παίζουν ακόμα οι Elizabeth Banks, Naomi Scott, Becky G, Dacre Montgomery, Ludi Lin, RJ Cyler, Emily Maddison κ.ά. Οι νέοι Power Rangers θα κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Μαρτίου του 2017. Επίσης έχει ανακοινωθεί πως ετοιμάζεται και ένα παιχνίδι Power Rangers για smart συσκευές.

Δείτε εδώ το νέο trailer: